BEST Nanny

Други услуги

Освен услугите ни по подбор на детегледачки, може да се възползвате и от допълнителните ни услуги, които са на разположение за Вас на преференциални цени!

Събития за деца

Периодично в BEST Nanny организираме различни тематични занимания и събития, където Вашите деца ще развият и стимулират потенциала си. Подготвили сме музикални работилници с любезното съдействие на Музикална школа Габи – София, както и нашите партньори от BRAIN Academy- Early Learning& Child Care. Груповите ни занимания включват музико- и ритъм терапия, BRAIN Games за малчугани, забавни и образователни игри, стимулиращи емоционалното и умствено развитие на детето.

За повече подробности ни следете в социалните мрежи и се абонирайте за бюлетина ни.

събития за деца
домашни помощници

Домашни помощници

В днешното забързано ежедневие услугата за професионално почистване и домашни помощници става все по-актуална и търсена. Обърнете повече внимание на децата и семейството си, като се доверите друг да почисти дома и да Ви спести време.

Работим в сътрудничество с фирма за професионално почистване за дома и офиса, като ще Ви предоставим префенициални цсни и услуги, от които може да се възползвате, като наши клиенти.

За повече подробности се свържете с нас.

Частни уроци у дома

В случай че желаете детето Ви да учи език вкъщи с частен, индивидуален учител на място, може да се обърнете към нас да обсъдим различните възможности и варианти, който да Ви е най – удобен. Уроците може да са чуждоезикови, по академични дисциплини, като български език и математика, както и такива за подготовка при кандидатстване в училища, гимназии, матури и специализирани изпити.

За повече подробности се свържете с нас

частни уроци
детска занималня

Учебна занималня

BRAIN Academy е иновативна частна занималня с чуждоезиково обучение, с фокус върху науката!

Подходяща е за деца от 4 – 14 години, като освен учебен детски център, децата имат възможност да посещават курсове по български език и литература, математика, чужди езици, арт занимания – изящни и приложни изкуства и уроци по музика- пиано, цигулка и солфеж и пеене.

Това е първата и единствена детска занималня в България, която използва STEAM методиката, като основен начин за обучение и развитие на критичното мислене, умения за взимане на решения, компетентност по интереси, работа в екип и “soft skills” при децата.

Клиентите на BEST Nanny ползват преференциални условия и цени