Детегледачката на Вашето дете е човекът, на когото ще доверите най-ценното – Вашето дете!

BEST Nanny е бутикова агенция със специализация в подбор на професионални детегледачки и бавачки – особено важни помощници, от чиято работа зависи както правилното възпитание на детето, така и благополучието на цялото семейство. Ние разбираме, че всеки клиент има своя набор от нужди и изисквания и знаем колко е важно да намерим правилният човек за Вас.Затова с нашия индивидуален подход и лично отношение към всеки един детайл от процеса, Ви гарантираме, че ще получите най-добрата услуга в рамките на кратко време.

детегледачкаЦелта на екипът ни е не само да се ангажира с намирането на правилния персонал, но и да направи процеса за Вас лесен, бърз и приятен! Това е и причината да не започваме търсенето, докато наистина не разберем уникалните изисквания на Вас и вашето семейство. Част от това са очакванията за начина на грижите за детето, подхода и всички други подробности за Вас и Вашето дете.Също така вярваме, че е от изключително значение да се запознаем с всички кандидати лице в лице. Богатият опит на екипа ни позволява да бъде точен и прецизен в избора си, така че да може да оправдаем доверието Ви още в началото.

Детегледачките на BEST Nanny минават разработени специализирани психологически тестове още при първоначалния скрийнинг. Така получаваме ценна информация за личностните качества на всеки кандидат. Селекцията се прави на база пълна изрядна документация, психологическото тестиране, скрийниниг и финално интервю. Това Ви спестява време за търсене на кандидати сред множеството платформи, сайтове и социални мрежи, както и за обработката на такава информация. С нас не е нужно да се срещате със случайни кандидати, които може да се окажат изключително неподходящи. По този начин освен време Ви спестяваме пари, нерви и неприятни ситуации.Детегледачки София

Свържете се с нашата агенция още днес и ние ще ви преведем през целия процес, ще обсъдим с вас възможностите за отглеждане на деца и ще се погрижим да намерим подходящия кандидат за Вашите конкретни нужди!

в BEST Nanny

Имате възможност да наемете

Почасова детегледачка е човекът, който ще ви съдейства, в случай че имате нужда от  помощ с детето за няколко часа на ден.

Съобразно часовете, в които Ви се налага да отсъствате, можете да се доверите на човек, който да води и връща детето ви съответно до и от ясла, детска градина, училище или школа. Често децата приключват едно от изброените по-рано отколкото Вие работа и в такъв случай именно почасовата детегледачка е правилният избор за Вас. Тя може да се грижи за детето на открито или във Вашия дом докато Вие приключите своите задължения.

Вечер, когато искате да излезете на заведение или на гости, почасовата грижа е най-добрият вариант, на който може да разчитате.  Ако пък искате да „откраднете“ малко време за себе си или своята половинка, ние ще Ви предложим доверен човек, на който да поверите грижите за Вашето дете.

Почасовата грижа може да бъде и след Вашето работно време или нощем. В BEST Nanny предлагаме помощ и за през нощта, ако искате да отпразнувате празник, да отидете на кино или просто да прекарате време с близки и приятели в късните часове на денонощието. Доверените ни детегледачки ще прекарат пълноценно времето с детето до времето за сън. След това ще го подготвят за лягане, прочетат приказка и ще пренощуват при необходимост. Транспорта се поема от родителите след 21:00 ч.

Разполагаме с множество разнообразни варианти, които да Ви предложим спрямо нуждите и желанията Ви. Ако намирате себе си в някой от по-горе описаните случаи и няма на кого да оставите детето си, то да се обърнете към нас за почасова детегледачка е точно това, което Ви трябва!

Целодневната детегледачка е човек, който се грижи за детето през целия ден докато Вие сте на работа или изпълнявате своите всекидневни целодневни задължения.

Спрямо изискванията и рамките, които Вие поставяте относно възраст и задължения на детегледачката, ние ще Ви осигурим верен човек, на който можете да разчитате за качественото отглеждане и развитие на Вашето дете.

Вие сте тези, които определяте работните часове на детегледачката и техния брой. Спрямо това кога Ви е нужна подкрепа за отглеждането на детето, имате възможността да определите броя на дните, които да бъдат почивни за детегледачката.

В случай че имате нужда да бъдете придружавани от нея на пътувания, моля уведомете служителите на BEST Nanny предварително, за да можем да Ви бъдет максимално полезни.

Обикновено целодневните детегледачки поемат дългосрочни ангажимети и се превръщат в незаменима част от семейството.

Детегледачка СПЕШНО ще се отзове на Вашето запитване в случай че сте изпаднали в извънредна за Вас ситуация и няма на кого да оставите детето си.

Често се случва да ни позвънят от работното място в почивен за нас ден или да се наложи да  излезем  за да свършим нещо, настъпило извънредно за нашето ежедневие. В подобен случай не се колебайте да се обърнете към детегледачките на BEST Nanny. Нашият екип ще Ви осигури човек, който възможно най-бързо ще се отзове на запитването Ви в същия ден.

Може да разчитате на детегледачка СПЕШНО и в случайте когато Ви е възникнал даден ангажимент през идните няколко дни. Ако сте попаднали в ситуация, в която още утре или след два-три дни няма на кой да доверите детето си, не се колебайте да ни потърсите. Ние ще изпратим доверен човек, който да се погрижи за Вашето дете без значение дали ангажиментът ще бъде за няколко часа или целодневен.

Детегледачка 24/7 е човек, който отсяда във Вашия дом и поема постоянна грижа за детето. Спрямо изискванията, които поставяте относно възраст и задължения на детегледачката, ние ще намерим подходящия човек, който да стане незаменима част от Вашето семейство.

Обикновено детегледачката 24/7 се настанява в детската стая или в тази за гости. Още със събуждането на детето, спрямо това какви ще бъдат нейните ангажименти и отоворности, тя ще бъде неотлъчна част от грижата, възпитанието и израстването на детето.

В случаите, в които не бихте могли да осигурите почивни дни на детегледачката и Ви е нужен човек плътно през цялата седмица (месец или година), ние препоръчваме да Ви осигурим две детегледачки, които да работят на смени (два на два дена, седмица на седмица и т.н. по Ваша преценка).

В случай че имате нужда да бъдете придружавани от нея на пътувания, моля уведомете служителите на BEST Nanny предварително, за да можем да Ви бъдет максимално полезни.

Обикновено детегледачките 24/7 поемат дългосрочни ангажимети и се превръщат в незаменима част от семейството на детето.

Ако сте се завърнали от чужбина и детето среща трудности със социализацията поради езикови пречки, семейството Ви е двуезично или просто искате да наблегнете на чуждите езици, които детето Ви да се научи да говори свободно, се доверете на детгледачка с чужд език.

Този тип детегледачки могат да помогнат двустранно. В случай че детето не говори български, детегледачката ще навлезе лесно в неговата среда, без то да среща дискомфорт и притеснение, че няма да бъде недоразбрано. Говорейки на познатия му език , то няма да среща бариери да се изразява свободно. Времето, което ще прекарва с детегледачката, ще му помогне да научи българския, наблягайки на него, за да успее да се социализира по-бързо и да се справи с трудностите на новия за него език.

Честа тенденция е родителите у дома да наблягат на чуждите езици освен родния, за да може детето да навлезе в света около него по-лесно занапред. Ако сте от тези родители, които държат на чуждоезиковото обучение от ранна детска възраст, то детегледачка с чужд език е правилния избор за Вас. Тя ще говори само на избрания от Вас език и по-този начин, общувайки често с детето, ще станете свидетели на бързоъо развитие и обогатяване на чуждоезиковата реч и култура.

Може да се възползвате от детегледачка за бизнеса, по-известни като Детегледачки On Call. Ако Вашия бизнес се нуждае от помощ в гледането на деца, възможно най-бързо нашия екип ще осигури човек, който да Ви съдейства.

Честа нужда от детегледачки се среща в бизнеси в сферата на хотелиерство, ресторантьорство или в по-големите бизнес центрове и офиси, тим билдинги и други. Там обикновено има наличие на детски кътове и служителите разполагат с възможността да оставят децата си, докато изпълняват своите служебни задължения.

Ако работите в хотел и Ваши клиенти са настанени с децата си, при запитване за детегледачка от тяхна страна, не се колебайте веднага да ни потърсите. В случай че търсите детегледачки за бизнеса си, находящ се и в друго населено място, ние ще Ви осигурим такива. В този вариант условията се изясняват предварително.

BEST Nanny

Свържете се с нас още днес !

Доверете ни се и се погрижете за себе си, а ние ще се погрижим за Вашето дете!
BEST Nanny

Доверявайки се на нас, Вие печелите

  • Време – благодарение на разработената ни база данни и опит, ще намерим правилния за Вас човек в най-кратки срокове. Няма да има нужда да губите време и докато Вие работите или се наслаждавате на семейните си безценни моменти, ние ще работим за Вас, удовлетворявайки изискванията Ви.
  • Пари – неудобството от непрофесионален подход към подбора на детегледачка обикновено е свързан с излишни разходи, ненужни такси и готови пакети, които биха могли да не доведат до това, от което имате нужда. Нашата цел е с най-малък ресурс да успеете да получите това, което Ви е необходимо и да останете доволни!
  • Спокойствие, без излишно неудобство и напрежение – срещата с множество кандидати би могла да Ви донесе дискомфорт и неприятни моменти с напълно непознати хора, с които предварителната среща така или иначе е неизбежна, докато откриете правилния за Вас човек.
  • Доверен дългосрочен партньор  – за нас е ще бъде удоволствие да работим за Вас и да бъдем част от грижата и развитието на детето Ви. С нашата подкрепа ще се погрижим да доставим всички необходими ресурси и възможности през периода на детството, за да израсне достоен и добър пример за нашето общество!
BEST Nanny

Направете запитване

Свържете се с нас още днес на тел: +35989 6703401, email : office@bestnanny.eu или чрез формата ни за запитване, за да може нашите консултанти да се свържат с Вас в най-кратък срок !

детегледачка за малко дете
BEST Nanny

В случай че имате допълнителни въпроси, свържете се с нас!

При възникнали въпроси или допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас!