BEST Nanny е бутикова агенция за детегледачки, предлагаща на семействата висококачествени услуги в областта на грижата за деца и домакинството.

 

 

 

BEST Nanny е лицензирана агенция, специализирана в подбор на детегледачки и бавачки, покриваща град София и околоността.

Нашата мисия е да превърнем времето за отглеждане на дете в едно приятно и спокойно преживяване, като намерим правилния човек, който ще Ви помогне с това. Нашата богата база данни от кандидати, която ни позволява да предлагаме персонал по всяко време, ни прави гъвкави и ефективни. Кандидатите, които избираме да ни представляват, са подбрани от нашите опитни консултанти, които са или майки или са работили в сектора на детските грижи дълги години.

Детегледачки СофияАдаптираме целия процес на подбор, така че да се впише изцяло в заявките и нуждите на всеки клиент. Нашият фокус е да направим процеса на набиране възможно най-бърз, лесен и съответно да постигнем най-високите резултати за Вас.

Предлагаме широк набор от услуги за деца и домакинството. При предоставянето на цялостна грижа за гледане на дете, имате възможност да се възползвате от различни варианти при избор на детегледачка -почасови, целодневни, дългосрочни, сезонни и други. Освен това можете да ни се доверите при необходимост за Вашия бизнес – предлагаме детегледачки on-call, които обслужват бизнес нуждите на корпоративния сектор, като хотели, бизнес офиси, мероприятия и други. Допълнителните услуги, от които може да се възползвате като наши клиенти на преференциални цени и условия са домашно и професионално почистване, консултация с психолог и логопед, събития за деца и учебна занималня за деца от 4-14 г.

Кандидатите, които предлагаме са висококвалифицирани, надеждни и са предварително проверени лично от нас. Индивидуалния подход, на който държим, е в основата на всеки детайл от процеса на подбор с цел да Ви осигурим спокойствие, сигурност и комфорт. Одобряването минава през няколко целеви етапа, които се извършват от специалисти в областта – психолози и консултанти.

Концепцията ни включва Вашата удовлетвореност от услугите ни, които ще получите с най-високо качество и прецизност!Бавачки София

Екипът от консултанти в BEST Nanny са високо обучени многоезични експерти в своята област и имат голям опит. Това са хората, които работят за Вас и се грижат всяко Ваше изискване относно човека, който търсите, да бъде удовлетворено в най-висока степен.

За Ваше удобство свободно владеем английски, френски, арабски и руски език.

BEST Nanny

Нашата философия и ценности

Комуникация

Комуникацията е ключът към успешната реализация! Ние знаем, че не всички домакинства са еднакви, както и това, че в България хората са доста взискателни и държат на високото ниво и качествената услуга. Ние се съобразяваме с това и Вашите специфични нужди и сме тук, за да направим живота Ви приятен!

Усет и Интуиция

Ние не подценяваме значението на интуицията и т.нар.” шесто чувство”, тъй като то може както да създаде, така и да развали дадени взаимотношения. Затова ние вярваме в изключителното значение на срещите лице в лице, за да намерим перфектната “химия” между възможния кандидат и вашето семейство.

Съвместимост

Ние знаем, че нашите кандидати ще имат огромно влияние върху емоционалното, междуличностно и когнитивното развитие на вашето дете. Затова за нас е от първостепенно значение да намерим бавачка, която споделя вашите лични ценности и философия за отглеждане на деца и е съвместима както за Вас, така и за Вашето дете.

С нас е лесно!

Екипът на BEST Nanny с грижата си за Вас, се ангажира не само да ви намери правилния персонал, но и да направи процеса лесен, бърз и приятен!

Обадете се сега

Управление и партньори

Преди да се отдаде на работата с деца, дълги години е била на ръководни позиции в корпоративния частен сектор, като част от екипа на различни финансови и други компании. Завършила е частна езикова гимназия с английски език, профил „Право и мениджмънт“ в гр.София. Висшето си образование- магистърска степен  „Финансов контрол“ завършва в „Нов Български Университет“, като след това продължава с още две магистратури към University of Delaware – Finance Accounting & Corporate Finance. Серифициран ментор е и по STEAM – educational approach, което й дава много възможности при работа с деца, а и не само.

Дима Христова

CFO & консултант

Сандрела Саад завършва гимназия с основен език френски и английски. Висшето си образование завършва в УНСС катедра МИО/Intern Economics с чуждоезиково обучение. Специалността й е „Economics of environment“ като интересите й са в областта на опазването на околната среда. Участвала е в международни програми за обмен към Erasmus+  и др., което затвърждава езиковите й познания до ниво native – английски и френски език. Работила е в административен отдел на международна компания, както и в една от водещите компании, свързана с грижа за деца.

.

Сандрела Саад

CEO & консултант

През 2005 година завършва Hiram College със специалност Comunication and Marketing, като след това записва в Miami University, USA – Corporate Communications. През 2013 в UK се дипломира в University of Cambridge, като преди това 2 години работи в същия университет като преподавател и хоноруван лектор. От 2010 г до 2012г  живее във Вашингтон и започва работа към Embassy of the United Arab Emirates. След няколко години  заминава за Дубай и там работи като учител и лектор в Univerity of Wollongong. Завършва и специализация по Partnership& International Programs Specialist в Khalifa University в Абу Даби.

Лина Джараад

главен  консултант

Магистър по семейна терапия и консултиране на лица с увреждания към Софийски Университет „Св. Климент Охридски“ и бакалавър по психология.От 1999 до 2010 година работи като психолог и педагог към различни организации, а от 2003 година приема пациенти и в частната си практика. Има дългогодишен опит в психологическото консултиране и психотерапия на семейства, деца и възрастни. Редовен член е на Българска асоциация по психотерапия и Българска асоциация по психоонкология (БАПО).

Основател и управител на „Детско развитие“ ООД

Валентин Стоилов

психолог и педагог

Габриела Кеворкян

музикален педагог

Даниел Лидиянов

technical advisor

 

Пепи Бинева

арт занимания

Детегледачки София

Лидия Ал Ашкар

координатор

BEST Nanny

Свържете се с нас още днес

Доверете ни се и се погрижете за себе си, а ние ще се погрижим за Вашето дете!